Woodstock betonlook gietvloeren – mooi en functioneel

Woodstock betonlook gietvloeren – mooi en functioneel

Gietvloeren, mooi & functioneel

Lees hier over Woodstock gietvloeren zoals de betonlook gietvloer. Gietvloeren zijn mooi en uiterst duurzaam. In de industrie worden gietvloeren veelvuldig toegepast. U moet dan denken aan de voedingsindustrie, zoals bakkerijen en cafetaria’s, omdat de vloer naadloos is. Gietvloeren zijn dus hitte bestendig, intensief te belasten, en makkelijk schoon te maken.

 

Design aspecten

Alle gietvloeren zijn naadloos. Of het nu gaat om epoxy, egaline, anhydriet, cementgebonden of polurethaan gietvloeren, de vloer is altijd precies vlak en heeft geen naden. De vloer gaat perfect samen met de laatste woontrend; ruimtes zonder plinten. De vloeren zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Het probleem met online vloeren vergelijken is dat het allemaal mooi is. Maar hoe ziet een PVC-vloer of laminaat er na vijf of tien jaar uit? De afbeeldingen die u online ziet zijn nieuwe vloeren in een showroom, en speciaal voor de foto heeft het de ideale belichting. Het voordeel van gietvloeren is dat de meeste vloeren blijven zoals ze zijn. Het verslijt niet, er komen geen krassen op, een vloer in de kleur die u wilt hebben blijft mooi strak. Het verliest, op de epoxyvloer na, geen kleur.

 

Twee kleurenvarianten

Momenteel is de industriële look helemaal hip. Echter een ruimte met een industriële inrichting en een strakke vloer kan wel eens saai ogen. De oplossing is de betonlook gietvloer. Dan wordt er met twee kleuren gewerkt en zo hier en daar ‘een veegje’ in de vloer gemaakt. Populaire kleuren zijn grijstinten, logisch beton is grijs van kleur, maar ook van die echte naturel kleuren. Ook voor een twee kleurenvariant gietvloer geldt dat de vloer perfect vlak is. De vloer is, op het speelse effect na, volledig strak. Ook is de vloer bijzonder duurzaam, en evenals de andere gietvloeren gaat het goed samen met vloerverwarming. De vloer is te reinigen met straffe chemische middelen, maar dat is niet nodig. Omdat de vloer geen naden heeft kan zich daar geen vuil ophopen. Stofzuigen en dweilen, met voor de geur een milde vloer- of allesreiniger in het dweilwater, is voldoende. Uiteindelijk heeft u dan die strakke vloer waarvan u er vanuit kan gaan dat die zo twintig jaar als nieuw blijft. Ook op plaatsen waar de vloer intensief belopen wordt, zoals de keuken want dat is vaak de doorgang van de achterdeur naar de rest van de woning, blijft de vloer als nieuw.

Reacties zijn gesloten.